|
|
| Різдвяні вінчування |
| Роман | Дата: Пятниця, 09.01.2009, 23:29 | Повідомлення # 1 |
Admin
Група: Адміністратори
Репутація: 1
Статус: Offline
| Хай в Ваші вікна стукає колядка, а на столі і свічка, і кутя. Вже сповістила зіронька на небі, що в яслах народилося Дитя! А оченята сповнені любов'ю, і посмішка весела і легка. В Різдвяну ніч хай Вас благословляє Ісусика малесенька рука! Христос народився!
|
| |
| | |
| Роман | Дата: Пятниця, 09.01.2009, 23:30 | Повідомлення # 2 |
Admin
| В гарну днину, в добрий час Із Різдвом вітаєм Вас, Із Вечерею Святою, веселою колядою. Хай колядочка лунає І сніжком хай посіває! Хай Рік Новий несе в хату Щастя й радості багато! Христос ся Рождає! Славімо Його!
|
| |
| | |
| Роман | Дата: Пятниця, 09.01.2009, 23:39 | Повідомлення # 3 |
Admin
| Все небо вкрите зірочками і одна із них - твоя. З Різдвом Христовим я вітаю, бажаю миру і добра!!! Здоров"я всій вашій родині, нехай Господь вас береже. І білий ангел цілу скриню любові й щастя принесе!!!
|
| |
| | |
| slavic | Дата: Четвер, 07.01.2010, 18:43 | Повідомлення # 4 |
|
Група: Користувачі
Репутація: 0
| Бажаю вам щастя і добра Щоб на користь ваша праця пішла Щоб нива родила збіжжя золоте Щоб на неї падав дощ, сіяло сонце весняне Не одна родина плаче, омивається сльозами Нема тата, нема брата, нема рідної мами Усміхнись убога хато Народився цар з царів Володар усього світу, май надію тільки в нім А хто буде в згоді жити в цілім роді Того поблагословить сам Ісус Христос А над краєм яскраво зірка засіяє Христос ся рождає! Додано (07.01.2010, 18:42) --------------------------------------------- Мир тобі Українська родино, Хай святиться тут Боже ім’я Хай панує між Вами щоднини, Щире слово і правда свята. Хай думки і серця Вам єднає, Всеблага християнська любов, Годі смутку, Вам радість звіща, Що Месія на землю прийшов, Що в вертепі у яслах на сіні, Народилося нині дитя, Веселіться , сини України, І вітаймо Ісуса Христа!!! Христос народився!!! Додано (07.01.2010, 18:43) --------------------------------------------- Вінчую Вас пане господарю, Що Христос родився, Що наш нарід український, Від ярма звільнився, Не всі Христа знали, Не всі наші українці, Рождества діждали. Ті хто в полі, і в неволі, В далекім сибіру, Ті, що голови поклали, За Христову віру. Ми щасливі, що діждались, За, що Бога просим, Нехай наші українці своє ім’я носять, Нехай носять і голосять по цілому світу, Нехай славлять Україну, на многая літа. ХРИСТОС СЯ РОЖДАЄ!!!
|
| |
| | |
| Роман | Дата: Четвер, 07.01.2010, 23:57 | Повідомлення # 5 |
Admin
| Коли на землю ляже тихо нічка, І з’явиться на небі перша зірка, Ваш дім добру відкриє радо двері І вся родина сяде до вечері. Смачна кутя покличе всіх до столу, Й чудовим настроєм наповниться усе довкола Святвечір збере разом всю родину Добром і радістю наповнить Україну. Ну а зоря на небі сповістить всім людям нині, Що народилося дитя святе в яскині. Радійте, люди, веселіться разом всі! А ви прийміть від нас вітання щирі ці. Нехай тільки радість несе рік Новий, Хай щастя й добробут несе у Ваш дім, Нехай Україна навік процвітає, А Господь здоров’я усім посилає. Христос ся рождає! Славімо Його!
|
| |
| |
|